Hästar och ponnier

Ras: Öselponny
Mankhöjd: 139 cm
Ägare: Gnosjöandans ridklubb

Toora kom till oss i början av 2018. Hon är en super trevlig ponny och är en mycket omtyckt bland eleverna.
Toora fick tyärr en ordenlig skada våren 2019 och kommer om allt går bra börja gå lektioner hösten 2020.

Nala

Född: 2005
E: Milkshake   U: Grodan
Ras: Svensk ridponny
Mankhöjd: 126,5
Ägare: Stall Stackebo

Nala är född i Stackebo och det är Ebba Jacobsson som med lite hjälp ridit in och utblidat henne. Nala har blivit en perfekt läromästare och har redan tagit fyra olika ryttare från helt nybörjare inom tävling till att bli säkra duktiga tävlingsryttare. Var 2013 med och tog laget till en tredjeplats i finalen i div 2. Nala är utbildad LB hoppning/ LA dressyr

Ezmeralda

Född: 2009
E: Modig (Haflinger)   U: Nala
Ras: Svensk ridponny
Mankhöjd: 135 cm
Ägare: Stall Stackebo

Ezmeralda är våran egen uppfödning och Nalas föl som kom till världen 11 maj 2010. Hon har är en helt underbar och okomplicerad ponny. Hon arbetar heltid i verksamheten. Ezmeralda är i nuläget utbildad LC hoppning / LC dressyr

Tea

Okänd stam
Ras: Irländs sportponny
Mankhöjd: 138 cm
Ägare: Stall Stackebo

Tea är en ponny som inte var mycket riden när hon kom till oss och tyvärr inte så bra skött innan. Så vi har lagt ner ett stort jobb med henne för att hon ska känna sig trygg och avslappnad. Ett måste för att kunna vidarutbilda henne. Hon har gjort enorma framsteg även om det tagit lite tid. Nu går hon med på lektioner och många älskar att rida denna pigga tjej.

Hamlet av Ryabacken (Hamlet)

Född: 1999
E: Harras U: Nadja
Ras: Haflinger
Mankhöjd: 137
Ägare: Stall Stackebo

Hamlet är en go Haflinger ponny. En mycket duktig och omtyckt läromästare. Hamlet har tävlat upp till Msv B i hoppning i sina unga år.

Farida

Född: 1994
E: Kurir G 396   U: Frida 2796
Ras: Gotlandsruss
Mankhöjd: 129 cm
Ägare: Sara Brodin Söderlund

Farida kom till Stackebo våren 2011. Hon är en go och pigg ponny och en bra läromästare. Hon arbetar heltid i verksamheten och körs en del också. Farida är utbildad LC hoppning / LB dressyr.

Cloe

Född:
Ras: Welshpartbreed
Mankhöjd: 147 cm
Ägare: Hanna Bartholdsson

Cloe är min elevs första egna häst som även går i verksamheten några dagar i veckan. Hon är en mycket fin dam som är väldigt snäll och trygg.

Daydream

Född: 2017
Ras: korsningsponny
Mankhöjd: växer, blivande C ponny
Ägare: Stall Stackebo

Daydream är vår egen uppfödning. Mamma är Ezmeralda och pappa är en fin Whelsh hingst.
Vi har nu påbörjat hennes inridning.

Velo

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.

Hästar

Lukas

Född: 1994
Ras: Korsning
Mankhöjd: 150 cm
Ägare: Kristina Lindgren

Stallets pensionär, som håller igång med någar få lektioner i veckan.
Lukas är den häst som varit här längst, omtyckt av alla åldrar. En trygg och stabil herre. Lukas är utbildad LD hoppning / LB dressyr

Caspian

Ras: Tinker/Appaloosa
Mankhöjd:
Ägare: Marianne Carlefyr

Caspian kom till Stackebo i mars 2016. En snäll kille och han går med på en del lektioner. Marianne rider och pysslar om honom då han inte är med i verksamheten.

Loving Survivor (Vivan)

Född: 1999
E: Feliciano U: Loving Pearl
Ras: Svenskt Halvblod
Mankhöjd: 164 cm
Ägare: Stall Stackebo

Vivan som hon kallas, kom till oss hösten 2009. Johanna lånade henne för att ha en häst att rida när vi fick ta bort hennes. Vivans ägare hade lite för många hästar och lånade gärna ut en :-). Det var då inga tankar om att hon skulle bli ridskolehäst. Men nu, många år senare är hon fortfarande kvar hos oss och är en omtyckt läromästare. Trots att hon har ett väldigt dåligt uppförande i stallet....
Vivan är utbildad LA hoppning/LA dressyr. Vivan är stallets bästa läromästare, gör ryttaren rätt gör hon rätt och hon kan mycket både inom dressyr och hoppning. Vilket gör att hon tagit många ryttare till klubbmästare inom både hoppning och dressyr.

Firework

Född: 2014
Ras: Svenskt halvblod
Mankhöjd: 166 cm
Ägare: Ebba Jacobsson

Frasse som han kallas är en unghäst som vi ska utbilda till en fin tävlings- och verksamhetshäst.

Gevalia

Född: 2013
Ras: SWB
Mankhöjd: ca 170
Ägare: Hanna Johansson

Gevalia utbildas av Linda och skolas in i verksamheten.

Bella

Född: 2014
Ras: Korsning
Mankhöjd: ca 150
Ägare: Elicia Hallman

Bella är en korsninghäst som utbildas och går deltid med i verksamheten.

Silver

Född: 2012
Ras: connemara
Mankhöjd: 157 cm
Ägare: Stall Stackebo

Silver kom till oss i december 2018. Började gå med på lektioner vt 2019.
Han är en snäll och go herre som de flesta kan rida.

Cor D Lensky

Född: 2009
Ras: Oldenburger
Mankhöjd: 173 cm
Ägare: Ebba Jacobsson

Corre som han kallas tävlas av Ebba i hoppning. Kom till oss i våren 2019. Han är en underbar häst som älskar att hoppa.

Tyhra

Ras: Svenskt halvblod
Mankhöjd: 168 cm
Ägare: Linda Jacobsson

Thyra är nu dräktig och vi hoppas på en fint friskt föl i april 2020.

Lets Dance

Född:
Lets Dance är en häst som bott hos oss tidigare och gått lektioner, så vi är så glada att ha honom tillbaka hos oss. Han är en super mysig kille både i hantering och ridning.

Stella