Vilken helg :-)

Sitter och summerar en helt fantastisk helg....
Bara vädret gör ju livet så mycket bättre ;-)

I lördags var det min födelsedag och den blev en så bra dag, sovmorgon och goe frukost serverad av familjen. Sen lastade jag upp Silver och åkte iväg en sväng till Kulltorp, där de hade byggt upp en liten terrängbana som jag fick äran att testa :-) både jag och Silver tyckte det var riktigt roligt. Kan ju säga att jag blir väldigt sugen på att åka och träna mer terräng. Det var 7 år sedan jag startade min sista fälttävlan.

Dagen fortsatte hemma med att rida Gevalia och stämma av henne inför söndagens tävling. Födelsedagsmiddag med lite släkt, så roligt att farmor kan komma igen :-)

Avslutade dagen i stallet med att fixa häst och utrusning inför tävlingen.

Söndag morgon ringde klockan 05.00 och det var lätt att stiga upp... fixa lite frukost att ta med och sen ut och släppa ut hästarna, fixa det sista med Gevalia och lasta henne. Jag åkte själv till Växjö men Christine mötte upp mig på tävlingsplatsen. Jag tror att Christine var minst lika glad och taggad för att komma ut på tävling igen som jag. Så skönt att ha någon med sig som kan både mig och mina rutiner vid det här laget ;-)
Jag hoppade en klass 80 cm och det gick jättebra, jag var lite orolig över att Gevalia skulle vara lite tittig inne på banan. Men det hade jag inte behövt oroa mig för, hon uppförde sig som hon inte gjort annat i sitt liv. Däremot tyckte hon att höjden var barnsligt låg och blev lite ouppmärksam på hinderna. Men det är ju ett angenämt problem och även jag kände att nästa gång kan vi ta lite högre.....
Ebba och pappa kom ner till tävlingen med Corre, Frasse och Tage. Min snälla pappa tog med sig Gevalia hem igen så hon slapp vara kvar efter hon hoppat färdigt.

Ebba hoppade sina 5 starter och det gick så bra, så roligt att se när träningen verkligen ger resultat.

Körde hem på eftermiddagen taggad för att tävla mer.........

Hemma igen så red jag en häst till och gjorde färdigt stallet.

Landade till slut i soffan nöjd, glad och tacksam!