Vilken fin dag det var igår!

Alltså...... vilket underbart väder fredagen bjöd på och jag tog mig tid att njuta en stund på eftermiddagen innan kvälls träningarna. 
Alla hästar fick gå "nakna" och njuta av solen, vilket dem verkligen gjorde.  Så härligt att se dem ligga utslagna och njuta av livet.

Det som inte alls är lika roligt är detta vidriga virus som härjar. Nu när det kom nya direktiv från regeringen, så ställs alla tävlingar framåt in, vilket var ganska väntat. Så helgerna blev helt plötsligt lediga, vilket innebär att vi kommer ha mycket tid för att fixa och dona hemma. Vilket jag ser framemot, men hoppas förstås att detta hemska snart är över.

Idag ska jag nu på förmiddagen åka iväg och hålla träning på bortaplan, vilket jag gärna gör om det finns tid för det :-)

Annars inga direkta planer för dagen så det kommer säkert bli stall och hästar hela dagen, dem bästa dagarna :-)