Vi har flyttat

Sedan 2 veckor tillbaka står nu Sam och Nano uppstallde i Väset hos Torbjörn Liljenvall. Som ni redan vet tränar jag för Torbjörn och hjälper även honom att rida hans hästar.
De blir mindre åkande med hästarna och jag har mer eller mindre alltid tillgång till ridhus och ridbana. Detta känns fantastiskt bra även om de är ovant att inte ha mina ögonstenar utanför dörren längre.
De här kommer spara mig tid vilket gör att jag kan rida och träna mer och bli ännu bättre! Ett steg närmare mina mål.
Jag bor fortfarande i Stackebo så ni kommer nog se mig då och då ;) Har fortfarande hästar i Stackebo som jag rider. Bland annat är nu Stella tillbaka och henne ska jag rida 2 dagar i veckan.
Så de här ska nog bli rikigt bra!
I helgen är de tävlingar i Värnamo. Jag hoppar fre - sön med Sam. Han ska gå 1.20 - 1.20 - 1.20 och 1.25. Har nu testat att rida honom på ett bett med tungfrihet. De är en båge i mitten vilket gör att trycket på tugnan blir mindre. Han verkar gilla detta och går riktigt bra på de. Har även kunna använda de ihop med ett martingal vilket han annars inte tycker om.
Så i helgen ska jag testa att tävla på de bettet och martingal så får vi se hur de funkar :)
/Johanna