Veterinären......

Igår var jag med Thyra hos veterinären för att kolla upp henne, då hon inte kändes helt hundra på tävlingen i helgen.
Det gick mycket bättre än jag vågat hoppats på :-) Han fick lite reaktion på vänster fram vid böjprov, så jag fick longera henne en stund och där syntes inget och reaktionen på böjprovet blev bättre efter hon rört på sig. Hon visade heller inget när jag longerade på liten volt på asfalten. Vilket hon gjorde hemma i söndags. Hon är däremot allmänt stel och spänd, särskilt ländryggen. Vi röntgaded ryggen och det fanns inga fel där :-) Men hon fick en behandling i ryggen/ länden för att hjälpa henne att slappna av. Den lilla hältan tror han kommer från snösulan, så ska sko om henne så fort som möjligt.
Så hon ska fortsätta att ridas, idag lite longering för nålstickens skull. Men sen ska jag jobba med att lösgöra henne och hoppas på det bästa......