Veterinärbesök

Det är aldrig roligt att behöva åka till veterinären för att hästen inte är tipp topp. 

Igår var jag iväg med Tea som jag märkt inte riktigt är sig själv, lite slöare än vanligt, tappat vikt och det är inte likt henne att vara så ovillig till arbete.

Dem fick fram hälta på ett framben som hon fick behandling för. Nu ska hon först och främst vila i 4 veckor sen återbesök. Då får vi se om hon blivit helt bra eller om det kommer att behövas fler behandlingar. Tråkigt att hon inte kan vara aktiv, men skönt att hitta vad som är felet och kunna hjälpa henne tillbaka till sitt rätta jag igen. 

Måste bara berätta hur min lite konstiga hjärna fungerar. Vi har nu haft hjullastaren ganska länge och jag kör fram en bale i stort sett varje dag..... men har inte kunnat få in i  mitt huvud vilket håll jag ska dra spaken för att öppna eller stänga balklämmen. Vilket gjort mig så himla irriterad, för det blir typ fel varje gång jag gissar ;-)

Så förra veckan så funderade jag på hur svårt kan det egentligen vara...… och kom då på hur jag skulle tänka…..stänga klämmen lika som att samla hästen - handen mot mig, öppna klämmen lika som att öka hästen - handen från mig. Så enkelt, nu blir det rätt varje gång utan att jag ens behöver fundera :-)