Var visst lite saknad här ;-)

Nu är höstterminen i full gång och vilket väder vi startat denna höst med..... grupperna är i stort sett fulla, några ströplatser för vuxna och barn som redan kan grunderna.

Många härliga ny elever och alla goa elever som fortsätter gör mitt jobb så roligt. Att hästarna också visat sig på topp är ju helt underbart.

Tea är nu tillbaka och hon är så önskad av alla som saknat henne...... hon skrämde oss lite förra veckan då hon blev jättehalt på ett bakben. Men det visade sig gå över fort så vi tror att det var en hovböld trotts att vi inte hittade den. 

Toora har börjat sin igångsättning och kommer inom kort börja gå med på ridlekis till en början.

Sessan och Lillman växer så det knakar, så roligt att ha dem på hemmaplan igen :-)

Gevalia har jag tränat på under sommaren och nu i höst börjar hon gå med på lektioner en dag i veckan. Igår var jag iväg på dressyrträning för Ingrid med henne. Jag var ju iväg en gång innan sommaren. Lite nervös för att åka dit igen och höra vad Ingrid skulle ha att säga. Jag tycker hon känns fin men kan ju inte vara säker, när saker smyger sig på kan det vara svårt att upptäcka när man rider de dagligen.
Ingrid började med att berömma hennes hull och muskler, att hon blivit finare sen sist. Träningen gick riktigt bra, hon har börjat ligga på lite mer framåt. Det är positivt för det tyder på att hon känner sig starkare. Avslutningsvis säger Ingrid att hon rör sig bättre än sist och att jag nu ska få upp henne lite i formen så hon fortsätter att styrka sig. Jag var sååå lycklig när jag åkte hem...... att Gevalia dessutom skött sig exemplariskt med lastning och allt när jag åker själv är ju bara plus i kanten. Planen är nu att träna varannan vecka för Ingrid och sakta men säkert få oss båda i toppform. Inga tävlingar i år, men målet är att vara redo att starta LB och LA i vår. Håller nu tummarna för att inga skador sätter stopp för detta.......

Ps, kolla in Thyras mage....... både jag och Thyra har lite eller jag menar MYCKET att träna bort. Men vi har precis börjat resan tillbaka....... och det sker inget över en natt........