Vad tiden går.....

Tänk att det den 4 april var det 6 år sen jag satt på Thyra för första gången. Då var inte alls tanken att hon skulle bli min. Utan vi var iväg på en road tripp för att titta på hästar till Johanna. Vi började med att åka till Gislaved och tittade på Thyra, sen åkte vi lång väga uppåt för att titta på några fler. Men när vi var på väg hem igen så konstaterade vi att den som föll oss bäst i smaken var Thyra och eftersom hon var så nära kunde vi ju prova henne någon mer gång innan vi bestämde oss.

10168127_321657927959479_599956466_njpg

Vi beslutade att hon nog skulle bli en bra häst till Johanna och hon flyttade hem till Stackebo.

Vi hjälptes åt att utbilda henne, men Johanna red henne mest. För att göra en lång berättelse kort så var det så att vi var iväg på en hoppträning Johanna på Thyra och jag på Lada (som då var min häst) I slutet av träningen så säger tränaren:

-Hur vore det om ni bytte häst istället, för du Johanna vill väldigt mycket framåt och stressar hästen, medans du Linda är för passiv och väntar för mycket på din häst. Byter ni så passar hästarna mycket bättre med eran personlighet.

Vi åkte hem och tänkte lite på det och bestämde oss för att byta häst i ett halvår :-) Vilket sen resulterade i att jag köpte Thyra av Johanna och att jag sålde Lada, sedan dess har det varit hon och jag.

Vilken resa vi sen gjorde jag och Thyra, vi tog oss upp till att tävla 120 cm utan att vi någonsin stanna på ett hinder.

Sen tog Ebba över hoppningen och jag bytte vi gren och innan skadan kavlade till Msv A i dressyren :-)

Jag hoppas verkligen att vår tävlingskarriär tillsammans inte är slut. Men det får framtiden utvisa.

13094343_533468366778433_3655358070471793735_njpg

Det ser här ut som vi hoppar en "liten" trippelbarr, men den är 120 cm och Thyra tar i så hon är ca 30 cm över hindret ;-)