Vad har hänt?

Måste säga att jag är lite chockad över hur Sam har varit i helgen på Värnamos High Tide meeting. Från första dagen har han varit ridbar på ett sätt han aldrig varit förut. Vi har varit ett team. De brukar kännas som tur att vi tar oss igenom banan så bra som vi ändå har gjort de senaste. Men i helgen kunde jag verkligen rida som vanligt och inte känna att vi "bara" hade tur, vi gjorde de riktigt bra!
Självklart är jag besviken över att de gått så bra och att vi ändå fått några rivningar.
Men de är trots allt de här som jag har kämpat för i över ett 1 år. I slutet av maj förra året lämnade jag Sam hos Torbjörn när jag kände att jag inte klarar de här själv. Så många gånger under denna tid jag har varit ledsen och frustrerad och frågat mig själv vad jag egentligen håller på med. Dock har jag idag min envishet och vilja att lyckas att tacka över dem resultat de har gett.
Jag hoppas, och tror faktiskt, att de kommer fortsätta så här bra.
Min älskade Sir Sam Silouette är nog trots allt de bästa som hänt mig.