Va.... redan måndag igen ;-)

Det blir vist måndags bloggning för min del ;-)
Ska lite kort summera veckan som varit.....
Lektioner och träningar flyter på bra, även i fredags var det fullbokat med privat träningar.
Jag och Thyra tränade för Ingrid i onsdags och det gick riktigt bra, så kul när man får till det lilla extra.
Efter det tog Ebba över henne med hoppträning och tävling. Vilket också gick bra, första klassen red hon så himla bra. Snabbaste omhoppningen med marginal MEN sista bommen rullade lite lätt av..... Det blev ändå en 6.e placering för dem :-) i laget gjorde dem en stabil och felfri runda.
Gevalia är fräsch och fin igen efter att ha varit lite svullen på ett ben efter en spark. Så nu jobbar vi vidare med denna fina dam :-) Se om det kommer någon pay and jump som vi kan åka på snart med henne.
Jag har också varit hos veterinären med Derry och Crille. Derry fick chockvågsbehandling på sin skadade sena och Crille kollade vi efter hans behndling och vila. Han var näst intill helt ohalt, fick en behndling till för säkerhets skull. Han ska bara vila några dagar till nu sen ska han sättas igång igen, han rör sig bättre än på länge nu :-) Både Derry och Crille kommer att flytta härifrån till helgen. Dem ska få bo hos en elev till mig som har en fin lösdfift och mycket tid att ta hand om dem. Derry ska vara där hela sin vila och igångsättning så minst fram till sommaren om inget händer. Crille ska sättats igång och byggas upp med nya muskler, sen får vi se vad vi gör med honom ;-)
Nu ser vi fram emot en ny spännade vecka.....