Växlande väder ;-)

Sitter vid köksbordet och tittar ut på det tråkiga vädret vi har idag.......
Torsdag och jag har som vanlig haft en förmiddags lektion och sen varit och tagit min tredje spruta mot covid. Hoppas att jag slipper biverkningar denna gång :-)

Igår var min kära häst inte alls på humör, blev skit arg när jag la till skänkeln i början och var väldigt orolig med huvudet. Kan inte minnas att hon gjort så innan, i så fall var det väldigt längesen :-(
För att på bästa sätt få henne med mig red jag bombanan, (som alla mina elever gjort i veckan) Jag travade bommarna och stod upp i lättsits hela vägen. Red henne i ganska låg form, min tanke var att hon skulle jobba på med vägar och bommar utan att jag störde henne. Då blev hon framåt och nöjd. Men så fort jag skulle korta upp henne lite så satte hon sig lite på tvären, så jag gjorde inte så mycket mer än jobb i formen hon ville ha. Så får vi se hur hon är idag.......

Så roligt att vara igång med lektionerna igen och som alltid blir jag lika överraskad av hur duktiga mina elever är :-)

Hästarna sköter sig bra, med ett undantag...... inga namn nämnda men en viss dam fick lite spel.  igår. Förhoppningsvis en engångs grej för hon har gått som en klocka både före och efter detta :-)
Att jobba med djur gör ju vardagen lite mer spännande... man vet aldrig vad som väntar :-)