Två stora beslut tagna......

.... men det var innerst inne lätta beslut.

Som ni säkert redan läst så har Farida fått pension, hon kommer bo kvar på gården och kan fortfarande gå med på någon privatlektion.
Men annars kommer hon skötas och ridas av sin nya familj. Eller nya och nya, det är väl kända personer för Farida då Isabell varit fodervärd på henne länge nu. Det kommer bli så bra för henne och hon kommer förhoppningsvis sprida glädje i många år till.

Det andra jag har beslutat är att sälja Tea......
Jag och mina duktiga elever har gjort allt vi kan för att Tea ska fungera i verksamheten och vi har kommit så långt. MEN nu känner jag att vi inte kommer längre, utan att hon ska säljas och få en egen ryttare att fortsätta utvecklas med. Vi får se hur fort det går att hitta ett nytt bra hem för henne, men tills dess kommer vi naturligtvis fortsätta arbeta med henne. 

Så nu ska jag skriva ihop en annons och lägga ut, gör det med blandade känslor.......