Träning för Ingrid!

Igår var det återigen träning för Ingrid, denna gången i Öreryd. Det är så skönt att ha en så snäll och lätt hanterlig häst, en lyx att kunna åka iväg helt själv med henne. Min fina Gevalia <3

Träningen gick väldigt bra, det går verkligen upp och ner den där känslan man har tillsammans med hästen. Även om det för mesta är en härlig känsla, men i fredags hade vi en dipp. Det var längesen jag kände mig så frustrerad på min ridning. Men detta kom helt rätt dag, att direkt kunna få hjälp att lösa det hela. I slutet av passet så var vi i fas igen och allt kändes riktigt bra.

Att sen åka på ny träning och känna redan från början hur bra det känns...... vi kom till en ny nivå i vår galopp, en sån härlig känsla :-)  och sen börjar Ingrid prata om att vi nu är redo att börja med MSV rörelser...... kan säga att jag åkte hem med ett stort leende på läpparna. Det tar tid men det går framåt.....

På bilderna ser ni Emilion, Gevalias pappa. Han dog 2017, 31 år gammal. Hoppas jag får ha Gevalia lika länge!

emilion1jpg