Torsdag

Torsdag eftermiddag nu med lite mellanmål....... haft en chill dag idag :-)
Startade som alla andra dagar med att 07.00 kliva in i stallet för frukostfodring och utsläpp. Idag var jag själv på morgonen pga sjuk personal. Det tar mig ca en timme att släppa ut alla hästar, härlig morgon motion..... när vädret är fint vill säga ;-)
Efter min egen frukost och lite fix både inne och ute, var det kl 10.00 dax för min torsdags grupp att rida. När den lektionen var slut åkte jag iväg till optikern för att prova ut nya glasögon. Blev tvungen att göra det lite akut då jag klantade till det med mina gamla.
93560199_681025469389893_6265664266120986624_njpg
Ops, som det kan gå när man inte använder hjärnan ordentligt. Det var så att jag red med mina glasögon vilket inte funkar så bra för dem glider ner. Så jag tog av dem och la dem på en stolpe, men när jag lite senare red förbi låg dem på marken i två delar.....

Lite positivt att min syn inte hade försämrats sen sist i alla fall och jag får ett par förhoppningsvis bättre sittande glasögon. Tur att jag har mina linser så jag slipper gå halvblind i två -tre veckor innan glasögonen kommer :-)

Vid lunchtid hemma fick jag oväntat besök och satt och tjötade en massa en lång stund, vilket var väldigt trevligt.

Snart ska jag ut och rida Gevalia innan jag har två hoppträningar ikväll :-)

Behöver jag säga det igen, fortfarande inget föl........