Torsdag

Igår var jag och Thyra iväg och tränade på Ingrid. Jag är väldigt nöjd med mig och min häst.... längtar nu till våran första dressyrstart för året :-)
Jag ska bara lära mig att sitta ordentligt i när vi länger traven ;-)

Idag ska jag och Johanna hoppträna ihop inför helgens hopptävling. Då har vi bra hjälp av praktikant Sara som hjälper oss med hinderna.

Jag har antagit en ny utmaning och sitter nu med i Smålandsrisdsportsförbunds tävlingssektion, ska bli spännade och förhoppningsvis givande. Så har ni ideer eller frågor om detta så kontakta gäran mig så jag kan ta med detta när vi har möte.

I tisdags åkte Smilla med sin ägare hem.... det var roligt att arbeta med henne och det blev så bra resultat i både ridning och lastning. Ska bli kul att följa och hjälpa  dessa två i sin utveckling.

Bara dagen efter får jag telefonsamtal från ännu en kund som vill ha hjälp med sin häst, så roligt att kunna hjälpa till. Så om någon vecka kommer en ny dam för vidarutbildning :-)

Johanna har fortfarande kvar Casanova som går från klarhet till klarhet och vi kommer inom kort att lägga ut denna stiliga herre för försäljning.

Ett annat projekt som satt igång är att jag hjälper en elev med att hitta en häst att köpa. Så roligt när drömmar om egen häst gå i uppfyllelse!

Så livet springer vidare i full fart.......
// Linda