Tisdag

En lugn tisdag idag, började som vanligt med att en timmes stallpass på morgonen mellan 7-8.
Sen god grötfrukost som också görs typ varje dag ;-)

Under förmiddagen har det varit fix och städning inne, försöker få lite ordning och reda efter renoveringen. Så idag har jag lagt upp gardiner, vilket inte är min starkaste sida ;-) men nu är det gjort.

Arbetet med Doora flyter på fint, igår red Ebba med henne på en halv lektion. För att se hur hon var med många kompisar i ridhuset. Det tyckte hon bara var kul, pigg, glad och arbetade på bra.  Inte som Ebbas Frasse som är ett riktigt busfrö när han kommer i grupp, han tycker det är så roligt med många lekkompisar :-)

Som i söndags när vi tränade lite hoppning för Johanna. För en gångs skull kom Ebbas pappa Niclas och tittade lite (det händer inte så ofta) Frasse fick då ett riktigt tokryck efter ett hinder, bockade och skuttade fram som boll. Ebba satt kvar....... men Niclas fick vatten på sin kvarn att de är stora farliga djur vi håller på med och vågade inte vara kvar och titta ;-)

Jag hoppade Gevalia och hon skötte sig så bra så, vi tycker båda två att det är roligt att hoppa.

På lördag ska jag åka på öppen bana (dressyrbana) i Borås. Det är där dressyrtränaren Ingrid håller till, så hon ska ha en träning för mig. Vi kommer avsluta med at jag rider upp ett program som hon bedömer likt en tävling. Ska bli så roligt att komma iväg och spännande att se vad Gevalia tycker om dressyrstaketen nu när vi inte sett några sådana på väldigt lång tid.

Bra förberedelser för kommande tävlingar :-)