Thyra skrämde mig idag........

Kan säga att jag blev så oroligt idag på morgonen...…. För när jag skulle frukostfodra Thyras hage så stod dem där alla utom Thyra. Dem stod där och åt.....innan jag fodrat frukosten. När jag går och tittar så har dem precis börjat äta på KVÄLLSHÖET. Men ingen Thyra i sikte...….

Tänker att hon är i ligghallen (tänker naturligtvis det värsta att det hänt henne något) Tar med Vivan bort som ska gå i hagen jämte ligghallen, kikar in mot ligghallen men ser ingen häst. När jag släpper Vivan så gnäggar hon och då hör jag att Thyra svarar innefrån ligghallen. Blev så lättad, hon lever i alla fall..... går in till henne och där står hon lugnt och mumsar på halm. Gosar lite med mig och sedan går hon iväg till dem andra och käkar hö :-)

Dem hade varit så nöjda med halmen att dem inte orkat gå bort och äta kvällshöet ;-)

Men så många tankar det hinner flyga genom hjärnan...…. innan man vet.