Tea

Om det blir som planerat så åker Tea till sin nya  ägare på onsdag. Det är så klart med blandade känslor jag skickar iväg henne. Men jag hade inte gjort det om jag inte trott att detta är vad hon behöver för att komma helt till sin rätt. 
Hon ska bli norrlänning och har en lång väg att åka, ända upp till Haparanda, så det blir väl tyvärr inte så att vi kommer att se träffa henne igen......

Annars tränar vi på här hemma både jag och Ebba. Det är så kul att Corre är igång på riktigt igen med hoppningen. Frasse och Tage känns också fina. Den 18/4 är det dax för tävling i Växjö. Då ska Ebba hoppa Corre, Tage och Frasse. Jag SKA hoppa Gevalia :-)

Donna ( som vi håller på att rida in) har nu haft sadel på sig utan problem och påbörjad tömkörning. 

Cherokee var med ute på sin första riktiga skogsrunda idag och det gick jättebra, pigg och nyfiken. Tycker bara det är lite läskigt när marken skiftar färg ;-) men är lättövertalad att fortsätta framåt.

En annan unghäst som sköter sig riktigt bra är Daydream, idag var hon med ute på en galopprunda tillsammans med Frasse och Corre. Frasse har lite svårt att uppföra sig, stutsar och busar men Daydream är hur cool som helst efter honom. Stor stjärna i kanten till henne!