TACKSAMHET!

Efter ett jobbigt samtal med en vän igår, blev jag påmind om hur lätt det är att ta allt för givet och gå och tycka synd om sig själv för att jag inte har mer.

När jag la på så sköljdes jag över av tacksamhet för mitt liv och allt jag faktiskt har...... Sen har jag förstås en klump i magen och går och funderar på hur jag ska kunna hjälpa till.
Min stjärna till häst är jag naturligtvis väldigt tacksam över, i helgen var det hopptävling i Värnamo. Vi hoppade två klasser, jag och Gevalia 100 och 110 cm. När jag hoppade fram till första klassen var hon så glad och taggade att det blev några bockningar efter hindren, men än så länge gör hon det lagom för min del ;-)
Första klassen kändes riktigt bra, det var en väldigt svår bana för denna nivån, men det var inga problem för oss. En liten bom föll men var gör det när vi gjorde nästan all rätt och riktigt. Det var för första gången sen pandemi uppehållet som det var en riktigt stor tävling med många starter. Vilket betydde att det blev lång väntan mellan klasserna men min älskade lilla häst skötte även detta utmärkt.
Andra klassen var en A:0 vilket betyder att hela rundan går på tid. Vi fick till en väldigt bra runda, bara jag som flyger lite högt över henne i vissa språng..... men jag var sjukt nöjd med vår insats. Jag travade av henne och sen skrittade vi av henne för hand. När jag sa till Ebba att vi lastar henne, tittar hon på mig och säger "det kanske du inte ska ha så bråttom med" jag hade ingen koll på att vår runda stod sig så bra bland våra konkurrenter att jag låg på placering. Så började den nervösa väntan på att se hur bra de andra lyckades. Till min stora glädje så blev vi 6:a och fick gå in på prisutdelningen och rida ärevarv. Vår första placering i hoppningen..... tänk när vi dessutom tränar lite mer på just att hoppa, hur bra blir vi inte då ;-)
Det är inga höga klasser jag tävlar i men för mig är det helt fantastiskt att jag på de två senaste tävlingarna en dressyr och en hoppning har tagit placeringar. På en häst som var på vippen att bli utdömt och avlivad, så på tal om tacksamhet så är jag enormt tacksam för att Hanna, Gevalias förra ägare bestämde sig för att jag fick ge henne denna chansen <3

Linda Gevalia hoppjpg