Tävlingshelg.....

.... och lite annat :-)
Två dagars hopptävling i Ljungby har vi avverkat. På lördagen åkte vi dit med fyra hästar Thyra, Frasse Nano och Feynman. Med två ryttare och två hästskötare så hade vi fullt upp ;-)
Frasse gjorde sitt livs första tävling, Johanna hoppade honom en 80 cm runda. Vilket de gjorde väldigt bra, visst vad det mycket att titta på men Johanna lotsade runt honom felfritt på hinder, dock fick hon lägga en volt före ett hinder då han skyggade undan för något utanför banan. Men stor stjärna i kanten för Frasse, både på tävlingsbanan och allt runt omkring :-)
Ebba och Thyra gjorde två starter och två fina rundor, med placeringar i båda.
Hemma efter tävlingen red Ebba Sockan och för första gången busade hon till det så att Ebba inte lyckades hålla sig kvar...... sånt som händer med unghästar ;-)

Söndagen var betydligt lugnare då vi bara åkte iväg och tävlade med Thyra....... Två klasser även idag och första felfri men utanför placering, andra klassen i ösregn, vilket vi inte är vana vid nu ;-) resultatet i sista klassen blev tre rivningar, men tyckte Ebba ändå red riktigt bra :-)

Efter tävlingen har jag haft visning av Sockan för ev köpare och pysslat om Frasse. Nu laddar jag för sista lektionsveckan innan lägerna börjar.
Ha en fortsatt trevlig söndagkväll.....