Tävlingsåret är nu över.......

...... och vilket år vi haft.
Även om det inte gick hela vägen med Frasse och Falsterbo så har han hoppat fantastiskt, 120 cm med endast ett nedslag. Så vi ser verkligen fram emot ett nytt spännande år med honom :-)
Corre även kallad Super Corre, ja vad ska man säga om denna häst. Helt fantastisk häst som Ebba förvaltat så bra. Vilket år de haft!!
Vi köpte honom i mars i år och dem startade sin första tävling i mitten av april. Till en början gick det väldigt fort inne på banan och det var Corre som satte tempot.... men de avslutande rundorna i år så var det verkligen full kontroll på hela ritten, så roligt att se förändringen. Jag blir så stolt över de båda två.
De har under året gjort 25 starter tillsammans, varav 19 felfria rundor och 21 placeringar, får nypa sig lite i armen för att förstå att det är sant. 
Nu väntar en välförtjänt lungnare period för honom och vi gör allt för att han ska fortsätta vara frisk, stark och pigg. 
Vi hade inte haft detta fantastiska år utan hela teamet runt omkring, familjen är guld värd som ställer upp och kör, hjälper till på tävlingar och träningar och mycket mer. Tusen tack alla som ställer upp och hjälper till!!