Summering av vår Irlands tripp

Det var några härliga och väldigt roliga dagar vi hade. Måste säga att det var ett väldigt mysigt och vänligt land. Fast dem pratade fort och otydligt ;-) det var inte alltid jag hängde med på allt dem sa.

Hästarna vi provad var trevliga individer, men inte riktigt det vi sökte. Men nu har jag iallafall en kontakt på Irland som jag kan använda i framtiden för kommande hästöp :-) och jag vet nu också lite mer vad jag kan få för pengarna.

Det var också intressant att studera deras ridstil och hur dem gjorde med hästarna.

Han som visade någon av hästarna var en duktig ryttare och tränare, han gav mig mycket beröm för hur bra jag lärt fickorna att rida. Så kul att höra :-)

Jag är också ännu mera stolt över min fina anläggning nu när jag varit iväg. Standarden var inte alls lika hög där. Jag tror inte det är många av oss som hade kunnat tänka sig att bo så primitivt. Men vårat hotell var toppen fint ;-)

Ett stort tack till Catarina och Alice som gjorde vår resa så rolig, mycket skratt blev det på dessa dagar. Vårt motto var att ta det som det kommer och det gjorde vi verkligen......

Vi kommer helt klart att göra fler resor dit.