Studentfirande och tävling....

Jag kan inte riktigt fatta att min lilla dotter nu tagit studenten...... Vart tar tiden vägen?
Men vi hade en alldeles strålande studentdag i fredags, fint väder och härliga vänner och familj som var med och firade. Vi var på logen över Ebbas stall och vilken fin festlokal det blev :-)
Eftersom det var en rolig kväll så kom jag inte på att ta kort förens vi skulle gå hem ;-)
197275306_186460223279139_8327332169852181010_njpg

På lördagen var den sen ingen sovmorgon då jag var med Oliver och gänget på ponnytävling, men var gör det när man får vara med och dela glädjen när det går så bra för mina elever. 
Oliver gjorde sin första start på riktig tävling och det kommer helt klart bli många fler.....

När söndagen kom ringde  klockan tidigt då också, för denna dagen var det hästarnas tur att tävla. Jag hoppade två klasser på Gevalia och det kändes så himla bra, kom på mig själv under banans gång att jag tänkte " vilken fantastisk häst jag har och vad roligt detta är"  Att kunna ha så roligt tillsammans är ju helt underbart :-) Hoppas verkligen vi får många år tillsammans jag och Gevalia.

Ebba gjorde hela 6 starter i värmen........det var av och på hästar hela tiden. Först startade hon en klass på Silver, vi skulle kolla av läget med honom i 100 cm. Höjden är inga problem men det är kombination på denna nivån och Silver är ju lite liten med kort galopp. Mycket riktigt blev det lite problem med kombinationen då han inte riktigt räckte till, så detta får vi fokusera träningen lite extra på. Efter lilla Silver var det Corres tur, snacka om olika förutsättningar för hästarna storleksmässigt. Corre var väldigt glad att få komma ut på tävlingsbanan igen, så glad att jag som tittade på nästan blundade för det stundtals gick alldeles för fort. Ebba kämpade på så bra hon orkade för att bromsa honom. Men vilken häst till att ha ordning på ben och hovar över hinderna, det blev en felfri runda i båda faserna och en 5:e placering trots allt.

Frasse gick två klasser 110 och 115 cm, två mycket fina rundor med en rivning i varje. Det verkar ha trillat ner en pollett för honom i hoppningen och han är så fokuserad och med på uppgiften. 

Thage gick samma klasser som Frasse, felfri och snabb i första, med en 2:a placering som resultat. Även han var väldigt fin i andra klassen men en bom  rullade ner på backen. 

Får nypa mig i armen för att tro på att det är sant att vi har så fina hästar :-)
196709503_1919181884906985_7132031521255792704_njpg