Spänning i vardagen.....

Nu när snön ska bort blir det lite extra spännade att rida i ridhuset. Igår var det stora och små snöras med jämna mellanrum. Jag fick öva balans och styrka när jag red Ebba..... var i slutet av passet som för övrigt gått bra. Travade in på en volt precis när jag saktat av från galoppen så rasade det snö framför henne, så hon gjorde en snabb 180 gradare. Det var precis att jag han reagera och klamra mig fast hängade lång ut på ena sidan. Som tur fick jag stopp på hästen och kunde återfå balansen.

Sen var det Sockans tur, då med Johanna på ryggen. Hon skrittade runt medans jag höll i linan, hon var spänd på allt som hände utanför. Ett litet snöras och hon hoppade iväg.... Johanna höll i sig ordentligt och följde med henne och jag kunde snabbt lugna henne igen. Så ingen avfallning här heller :-)

Vi kunde konstatera efter det här att det är två coola hästar, många hästar framför allt så unga hästar hade blivit rädda för oss ryttare när vi kom lite ur balans. Men dessa två individer brydde sig inte om vad vi gjorde på ryggen utan var lugna igen när dem insåg att det inte var något som tänkte anfalla dem ;-)

Hoppas på lite mindre av snörasen idag......