Solig härlig måndag :-)

Vilken morgon..... att först kliva ut i solsken, för att sen mötas av två små gnäggande fölisar. Det är dagar jag då jag stannar upp lite extra och känner tacksamhet för att jag får leva så här :-)
Dem är tuffa dem små liven, de står uppe vid vattnet i hagen och ingen annan i flocken syns till. Så fort de såg mig så gnäggade dem så hjärtligt till mig och i det här läget så är det inte maten dem ropar efter, för den har dem redan i hagen. Utan de är glada över att se mig, lite gos ville de gärna ha och de hade gärna följ med mig ut också. Vi hade lite miljöträning i ridhuset med de i helgen och jag tror dem tycker det är så roligt att hitta på något så dem vill göra mer.....

Vi har testat att ha dem kvar i hagen en stund när deras mammor har arbetat och det har inte varit några som helst problem. Så Toora kan när som börja gå med på lite ridlekis lektioner, hon har varit hur snäll som helst nu när vi ridit igång henne. Vi ska bara försöka arbeta bort lite (eller rättare sagt MYCKET) övervikt.......

Nu har jag precis avslutat en god frukost och ska iväg för att träna lite styrketräning, efter det ett ridpass på Gevalia innan jag har en privatlektion innan lunch. Efter lunch blir det lite kontorsarbete innan lektionerna ikväll.

Hoppas ni alla får en härlig måndag som start på denna vecka :-)