Solig dag!

I veckan har vi haft alla lektioner ute i det fina vädret, något blåsigt under onsdagen men det gick bra det med :-) Måste skryta lite om mina lugna fina hästar som sköter sig så bra, i blåst och lekande hästar runt omkring.

När jag kom in efter utsläpp idag väntade en god frukost på mig, vilken jag avnjöt tillsammans med HELA familjen. Kändes som det redan var helg...... men så är det bara fredag och hela helgen har vi framför oss.

Hoppas att dagen fortsätter i samma härliga anda. Under dagen har jag 3 privatlektioner inplanerade, så en ganska lugn dag.

Planen är att rida ut och galoppera Gevalia, igår red jag ett pass på banan och hon kändes fin. Fortfarande lite att jobba på men högersidan är betydligt bättre. Hon lägger sakta på sig mer och mer muskler.
Det går inte riktigt lika bra för mig att tappa några kilo ;-) men nu har jag på allvar börjat skärpa mig..... jag planerar bättre vad jag äter så det inte blir onödigt onyttigt hela tiden. Jag tror däremot att man mår bäst av att få äta godsaker också, men inte hela tiden och inte så stora mängder. Ska jag orka rida ordentligt så måste jag vara lite mer vältränad så enkelt är det, finns inga genvägar. 
Mitt första delmål med Gevalia är att träna dressyr för Ingrid Marklund igen och planen är att detta kommer bli den 4/5 :-)

Föllarmet är fortfarande sååå tyst.....