Semestern är här!

Nu är jag inne på första semesterveckan av fyra, såååå skönt. Första dagarna har jag verkligen bara varit och inte gjort särskilt mycket.  Vädret har varit ett skönt "inte göra något väder" ;-)
Sen beror mina lata dagar mest på att jag hade lite otur och fick en spark på benet så jag har knappt kunnat gå....... tycker det var ett lite väl hårt sätt för han där uppe att tala om för mig att ta det lugnt ;-)
Nu har vi bara några hästar hemma på gården alla andra är ute på olika beten och har det skönt, ja skönt och skönt i detta väder.... men dem slipper i alla fall all flugor. Hästarna trivs bäst i halv bra väder, en het solig sommar är betydligt jobbigare för dem.

Imorgon ska jag åka med Silver till en kiropraktor för behandling, han är inte halt eller något. Men bygger inte på sig med muskler så bra som han borde och det kan komma av att någon nerv sitter i kläm någonstans. Så jag hoppas verkligen att detta kommer hjälpa honom. Hoppas bara att jag kommer in i bilen imorgon......

Annars var min plan att rida mycket, men det ska jag förhoppningsvis kunna göra snart.