Så det kan bli ;-)

Ännu en härlig helg till ända. 
Lägret gick mycket bra, duktiga elever, god mat och väldigt trevligt sällskap :-)

Unghästarna fick lite longeringsträning med hjälp av min pappa :-)

Det som började med ett skämt har nu blivit verklighet........ ibland tänker man inte på vad man säger ;-) När Johanna som är lagledare pratade om jackorna till laget sa jag att en sån vill jag också ha...... Johanna var snabb att säga att det behövdes en reserv till och att jag skulle kunna vara det och så blev det.
Nu är det så att jag ska vara med första omgången som går av stapeln den 27/3 i Ljungby.
Så nu är det mycket fokus på hoppningen för min och Gevalias del :-)

På bilden ser ni mig och Thyra när vi hoppar en 120 klass i Vaggeryd, i detta språnget kan vi säga att hon tog i lite väl mycket ;-)

Nu laddar vi för ännu en härlig vecka :-)