Sååå nöjd!

Idag var vi iväg och hoppade på stall Södergården. Jag, Olivia, Oliver och Ellen var det som hoppade och Ebba var med och coachade oss. Det blev en jätte bra träning för oss alla :-)

Det var jultema på banan och de hade smyckat ut hinderna väldigt fint, det var alltså MYCKET för hästarna att titta på ;-)

Men våra hästar och ponnier är ju bara helt fantastiska, ingen av de som var med har varit ute och hoppat på många platser. Ändå så bara hoppar dem allt utan att blinka, så tacksam för dem alla fyra. 

Men tillbaka till MIG ;-) jag är så himla glad och nöjd efter dagens hoppning. Det var flera år sen sist jag var iväg och hoppade. Inte heller Gevalia har varit iväg och hoppat på mycket länge. Vi började lågt och försiktigt (jag var lite rädd att hon skulle ta i mycket över de lite läskiga hinderna) Vilket hon gjorde de två första sprången vi tog över framhoppningshindret. Sen hoppade hon på utan att bry sig om varken granar, glitter, paket eller ljusstakar 
Så när alla hinder var hoppade en gång höjde vi, till hela 80 cm..... vilket nästan känns som en grandprix bana för mig. Det gick riktigt bra, visst har vi som alla andra lite att finslipa på. Men vilken bra känsla.
När jag sen ser filmen kan jag knappt hålla mig för skratt...... grandprix känslan försvann när jag såg Gevalia kliva över det små hinderna ;-)  Men vad jag gillar denna häst....... Även om mina mål med henne är inom dressyren så är det så kul att hoppa lite också, vilket även Gevalia tycker.

129732984_651244395545667_5182138083051144193_njpg
Lite marginal till hinderna :-)