Provat fler hästar.....

Vi har varit iväg och tittat på tre hästar till....... det blir många mil på vägarna när man letar häst :-)
Men vi har hittat en fin fyraåring som verkar väldigt intressant..... så nu får vi hålla tummarna på att det är meningen vi ska ha denna hästen.

Cassmin kom tillbaka till stallet i måndags för försäljning och hon är nu såld, hon ska igenom en besiktning först såklart. Men det var ju inte längsen hon besiktigades sist utan problem så det ska nog gå vägen. Hon kommer då stanna i stallet för det är en här som ska köpa henne. Tanken är då att hon ska hon gå med på lektioner när hon är redo för det. 

Det kommer en tjej och provrider Crille i helgen, hoppas det är en ryttare för honom.

Länsstyrelsen var här i fredags för en kontroll av anläggningen, hästarna och verksamheten. Jag måste vara godkänd av dem för att få bedriva verksamhet. Lite nervöst var det allt inför deras besök, även om jag tycker att vi har ganska ordning och reda på det mesta.....
Igår kom beslutet och det var helt klart goodkänt!!
Måste bara lägga ut en del av vad hon skrev om oss:
"Alla byggnader är välskötta och fuktionella. Hästarna är välskötta och ser välmående ut. Allt är mycket välorganiserat och genomtänkt med stort fokus på hästarnas välmående. Kunskaperna och erfarenheterna är stora. En mycket fin ridverksanmhet"

Så glad och stolt jag är över dessa ord......