Plötsligt händer det!

Jag fick lite påminnelse idag om att bloggen är saknad, så ska ta tag i den igen :-)

Helgen har varit fullspäckad från en supertrevlig utekväll i fredags. Så roligt att komma ut och dansa lite igen, det händer ju inte så ofta ;-) till vår julshow som avslutning av helgen. Där emellan två dagars hoppkurs med fyra grupper. Lördagskvällen avslutades med en väldigt god middag med elever och föräldrar. Det är väldigt roligt att kunna sitta ner och umgås lite utanför stall och ridhus. Och trevligt var det för timmarna bara försvann under kvällen.  

Tillbaka till julshowen, för första gången på alla dessa år var det inte jag som hade ansvaret för detta. Utan vår fantastiska ungdomssektion stod för det hela, vilket de gjorde hur bra som helst. Måste säga att jag är stolt över våra ungdomar som fixar, trixar och styr upp allt så bra.

Vad överraskad jag blev när en saknad vän steg in i klubbstugan idag, gullig som hon är körde hon hit från Växjö för vår julshow och för att träffa oss. Så roligt att träffa dig igen Christine :-)

Nu väntar sista lektionsveckan detta året, men veckans höjdpunkt är något annat...
På torsdag kommer nämligen Maria Gretzer hit och håller träningar. Detta är en julklapp till vårt härliga div 2 gäng. Så tacksam för alla fina människor runt omkring som stöttar och ställer upp på olika vis.

En bra sak med att blogga är att man tar sig tid att reflektera över vad som hänt och det behöver jag bli bättre på :-)

Ha det bra!