Nytt år och nya möjligheter!

Nu har vi snart klarat av januari 2021.... och även detta året kommer med nya möjligheter, även om framtiden är lite oviss i nuläget.
När det gäller hästarna så lägger vi stort fokus på träning nu när tävlingarna inte är igång. Jag får förvisso tävla nu eftersom jag är yrkesverksam ryttare. Men det är få tävlingar och många som vil vara med så vi får se hur det blir.

Äntligen har Corre fått börja hoppa, igår var vi iväg och Ebba hoppade liten banan med honom för förförsta gången på över ett år. Kan säga att både häst och ryttare var väldigt lyckliga :-)

Frasse är igång igen efter lite längre vintervila än planerat då han busade i hagen och drog på sig en rejäl streckning. 

Gevalia är i gång efter sin vila också och med henne är det stort fokus på lösgjordhet och styrketräning.

Ebba ansvarar nu också för Annies Tage, eftersom hon studerar i Lund.

Jag skulle gärna vilja veta vad ni tycker om att läsa här på bloggen, så skriv gärna till mig via Messenger eller mail Linda@stallstackebo.se

Jag ska fortsätta blogga kontinuerligt, inte varje dag men minst en gång i veckan. 
Det är viktigt att man ställer rimliga krav på sig själv för att saker och ting ska bli gjorda och man inte ska gå runt och ha dåligt samvete för det som man inte hunnit med. Vilket jag tycker att jag precis gjorde nu ;-)

Ha en bra vecka!