Ny vecka..........

Ny vecka och måndagen ser nästan ut som vanligt, utsläpp - morgonfys - frukost - sätta på tvätt - kontoret, detta är en typisk måndagsförmiddag. 
På kontoret avverkar jag det mesta som behövs göras under veckan denna förmiddagen, så skönt att ha det gjort.

Men efter lunch är ju dagen kommen då JAG ska iväg på träning med Gevalia, var så längesen sist. Ska bli så kul får bara hoppas att hon snällt följer med mig in i transporten då jag åker själv.

I helgen har jag arbetat Gevalia över upphöjda bommar både i trav och galopp, det märks att hon börjar bli starkare nu.
95789919_3679539368786816_8371509194028744704_njpg

Det är idag 8 år sen jag köpte fyrhjulingen..... en av de bästa investeringarna vi gjort. Idag mår den inte så bra, har kanske kört slut på den ;-) Men nya delar är beställda så den förhoppningsvis blir som ny igen. Tänk vad smidigt det är med maskiner, bara och byta ut det som är sönder, så funkar det igen. Betydligt värre med hästarna :-(

fyrhjulingjpg

Och nej.....inget föl än............................................