Ny liten stjärna till mina brors barn :-)

Vi har under en tid letat efter en ponny till Oliver och Ellen. Det har inte funnits många lämpliga och dem som verkat bra har försvunnit fort. Någon har vi tittat på som vi inte har velat ha. Sen hittade vi en som vi var lite osäkra på om det skulle vara något, då den skulle vara ganska pigg. Men när jag kontaktat ägaren och fått mer information och fler filmer tyckte vi ändå att den såg väldigt bra ut. Det var en ganska lång bit att åka så vi bestämde att den skulle besiktigas innan vi kom, så att vi kunde ta med den hem om vi ville ha henne. 
Så i lördags var då dax att åka för att provrida Irma. Vi var med och borstade och pysslade med henne och hon var jätte snäll att hålla på med. Ridningen gick över förväntan bra, Oliver har ju knappt ridit någon pigg ponny ;-) men han gjorde det jätte bra och Irma var väldigt lydig även om hon ville framåt. När hon såg ett hinder ( väldigt lågt ) så tände hon till lite extra men det fixade Oliver. Så vi kan ju säga att vi blev ganska snabbt förälskade i henne allihopa. Så ingen tvekan på att hon skulle med hem. När papperna var skrivna så lastade Oliver själv henne på transporten och där stod hon som ett ljus tills vi var hemma. 
Irma eller Imagine Pineapple som hon heter är ett 7 årigt sto på 129 cm, hon kommer från början från Irland men har bott i Sverige i snart två år.
Idag reds första passet på hemmaplan och det gick också hur bra som helst, hoppas verkligen detta kommer bli så bra som jag tror :-)
Det är iallafall två väldigt lyckliga barn som fått sin alldeles egna ponny <3