Ny inspiration!

Ni som rider lektion för mig har kanske märkt att jag ändrat lite på lektionsupplägget. Jag har deltagit i en digital föreläsning/ utbildning och skaffat mig mer kunskap och nya ideer. Det fyller på inspirationen för arbetet att uppdatera sig inom sitt område. Även om man tycker att man gör ett ganska bra arbete redan, så går det alltid att förbättra sig lite till. Utvecklingen går ständigt framåt, så det gäller att hänga med.

Nu ser jag också fram emot att få tävla igen, planen är att starta i Jönköping v 8 med Gevalia. Hoppas verkligen att det blir så.

Saknar min älskade lilla Thyra...... tycker om att titta på bilder och minnas tillbaka på våran tid ihop. Som denna bild, vinst i Jönköpings Summer Dressage :-)
Lite roligt från denna tävlingen var att efter min start, inte trodde att jag fått så bra resultat så jag gjorde som vanligt och tog bort knopparna efter min ritt. När jag sen kollade resultatet i slutet av klassen fick jag en smärre chock...... jag låg fortfarande som ledare med tre stycken kvar. Johanna var med mig och kan ju säga att vi fick lite smått panik när jag fortfarande låg först när det bara var ett resultat kvar. En väldig tur för mig att det var Johanna som var med, då hon är snabb på att  göra fina knoppar ;-) och som ni ser på bilden så var hon knoppad och fin på prisutdelningen. Vilken känsla att få rida först med segertäcke och allt på en så stor tävling!

Thyradressyrsegerjpg