Nu är julledigheten nära.......

Inga mer helkvällar i ridhuset de närmsta tre veckorna :-)

Imorgon fredag har jag privatlektioner som vanligt och även underlovet har jag lite privatlektioner. Men jag och hästarna kommer ta det lugnare och göra annat som vi inte hinner i vanliga fall.
Planen är att flytta in i nya stallet........ om nu bara elektrikern har tid att komma..... så tråkigt när det drar ut på tiden.

I tisdags var jag och Gevalia iväg på dressyrträning och denna gången hade vi sällskap av Christine. Vilket gjorde att jag för första gången fick filmer på mig. Så roligt att se och kunna analysera för att bli ännu bättre. Men tycker faktiskt vi är ganska fina jag och Gevalia ;-) Måste dock verkligen fokusera på att få tillbaka min fina sits, så i julledigheten kommer det att sits tränas mycket.....
  131535407_166469228563904_346185693386023798_njpg