Mitt i veckan .....

Onsdag och halva denna veckan har snart gått, idag har jag ridit både Gevalia och Corre.
Gevalia var pigg och go, arbetade på bra och lydigt. Övergångar och fattningar är jag riktigt nöjd med. Även traven efter galoppen börjar jag få tillbaka mer, hon vill ju trava på lite väl fort ;-) men nu lyckas jag få tillbaka henne utan att hon tappar framåtbjudningen. 
Hon är så go både att rida och i hanteringen, har säkert sagt det innan men säger det igen..... Gevalia är sedan beslutet att jag skulle ha kvar henne så positiv och glad. En stor förändring från ena dagen till den andra. En viktig påminnelse om hur vi påverkar hästarna med hur vi mår, jag var nog mer stressad över beslutet än vad jag insåg. Så när jag väl tog beslutet och det kändes helt rätt, fick jag tillbaka den positiva energin jag vanligtvis har. Vilket gjorde Gevalia väldigt nöjd också.

Corre red jag också ett pass i ridhuset, nu får vi börja rida honom även på volter. Så mycket lättare att få honom att jobba på bra på lite mer böjda spår. Så även om jag bara red lite på de stora volterna gick han väldigt mycket bättre än han gjort för mig de senaste gångerna jag ridit honom :-)