Min första träff med Thyra!

10168127_321657927959479_599956466_njpg
Detta är första gången jag sitter på Thyra........ Då hade jag ingen aning om att hon skulle bli min. För när jag provred henne var det för vi letade häst till Johanna......... och jag tyckte direkt att det var något för Johanna, så efter att vi kollat på några till så bestämde vi oss för att köpa Thyra till Johanna :-)  Det var så det gick till när Thyra flyttade till Stackebo, vilken tur jag hade att det blev så.....

Idag ska vi iväg med Frasse och Irma, först ett stopp i Siggebo för att prova sadel på Irma. Därefter åker vi vidare till Väset för att Ebba och Oliver ska träna för Johanna.

Jag får se om det blir någon pay and ride för mig och Gevalia imorgon, för vi var inte med på startlistan ( fast jag anmält mig i god tid). Jag har mailat igen om det men har inte fått något  svar än....... Men men det blir som det blir.

Ha en skön lördag!