Micke träning!

Sist jag tränade påpekade han att min sits hade fallit tillbaka till den sämre igen...... vilket gjorde mig så arg, på mig själv så klart. Så fram till denna träningen har det varit mycket fokus och träning på den. 
Inte ett ord om min sits på hela denna träningen förens vi hade avslutat och han frågade om jag gjort någon förändring med sadeln för min sits var perfekt hela tiden ;-)  nä inga förändringar på utrustningen här inte, men en ryttare som bestämde sig för att rätta till svagheten. 

Micke får alltid filmerna från våra tävlingar för att han ska se vad vi behöver träna på. Hans analys på min 120 runda var samma som min, han sa att det verkligen såg ut som luften bara gick ur henne och att hon inte orkade hoppa så fint som hon egentligen kan. 

På gårdagens träning var hon så fin från start, så roligt att känna att det som jag fick fokusera på när jag började träna för honom sitter bra nu. Nu fortsätter vi att jobba med att hon ska bli bättre och starkare i sina bakben. 
Så slut orden igår var, hon är lydig, hoppar bra och du rider henne bra. Nu måste hon bara bli starkare!!
Så fokuset nu är att träna upp styrkan.

Jag red på hackamoret (utan bett) på träningen och Micke tycker jag ska fortsätta hoppa med det :-)

Så mer klättring, mer galopp, mer slutor där hon verkligen vinklar in sina bakben och långa skrittrundor är min plan de närmsta veckorna :-)

På lördag åker jag till Gark och hoppar på deras öppenbana, för det behöver jag också träna mer på.

Ibland gäller det att hålla i sig för att följa med när hästen flyger ;-)
aaaajpg

LOVE MY HORSE!