Måndag och ny vecka :-)

Efter en härlig helg med födelsedags firande och mycket gott, startar vi nu upp en ny vecka.
Eftersom vädret ska vara så fint nu, så fick ponnierna gånger till sommarhagen.  Kan säga att dem verkligen uppskattade det ;-)
Även några andra hästar har fått byta hage och gå ute nu.
Detta gör att morgonfodringen går mycket snabbare nu.... så nu finns det ingen ursäkt längre att inte göra min morgonträning ;-) jag har  varit för lat för det senaste....... ja halvåret......
Så idag åkte träningskläderna fram, började med lite intervall träning i en av backarna och avslutade med några styrkeövningar inne. Så skönt och jag har ju blivit äldre och klokare så jag körde inte skiten ur mig direkt. MEN JOBBOGT VAR DET!!

Igår var jag och Gevalia iväg tillsammans med Ebba, Johanna och Elsa på galoppträning. Så kul, men jobbigt för både mig och Gevalia. När vi är iväg och tränar kondition så här, så kör vi intervaller. Galopp - skitt osv.  Jag och Gevalia har ju tränat mycket intervaller här hemma i backarna och det märktes, för hon hängde på dem vältränade tävlingshästarna bra. Vi galopperar inte så fort, för farten sliter mer än den gör nytta.
Kul och bra träning för både hästar och ryttare :-)