Måndag igen....

...... och dax för en summering av denna helg :-)
Fredagen var ännu en härlig dag med bra väder och bland annat en trevlig uteritt med elev. Det är så energi givande med en härlig galopp ute i naturen, för både häst och ryttare.

På lördagen var det pay and jump på Gark, så himla roligt att så många från klubben var där och hoppade.

Jag hoppade Gevalia en klass, 100 cm. Började nästa ångra mig lite när jag såg höjden på hinderna ;-)
Men slog bort de tankarna och hoppade på, framhoppningen gick riktigt bra. Vilket var skönt, jag har haft lite svårt innan att rida riktigt bra just på framhoppningen. Inne på banan så började vi lite tokigt, blev ett väldigt konstigt språng och jag tappade ena stigbygeln. Fiskade upp den i farten och han komma i balans för att göra en bra anridning till nästa hinder. Gevalia var pigg och framåt och hoppade väldigt bra. Vilket gjorde att jag kände mig som en flygande vante som knappt satt kvar.... sen funkade inte  bromsen riktigt som den skulle. Men Gevalia gjorde verkligen allt för att lösa uppgiften även om det inte blev perfekt :-) Så glad och stolt över både min och Gevalias insatts, trots den flygande vante känslan ;-) Men när jag sen tittar på filmen, så ser det ju inte alls ut som jag kände det...... det såg ju bra ut om bara lite högt tempo stundtals. 

Ebba hoppade en 110 runda på Corre och han var också väldigt pigg och framåt :-) en fin runda på hoppglad häst :-)

På söndagen var vi iväg på tävling i Växjö med Tage och Frasse. Ebba hoppade båda i 100 och 110. Det blev fyra fina rundor, men en fyra fels dag... en rivning i varje klass. Men så roligt med så fina hästar och att alla går så bra nu. Får hålla tummarna för att det fortsätter så här resten av året.

Vad det gäller föl så är det oförändrat på den fronten, inga tecken på att det skulle vara på g.......