Måndag

Ligger i soffan, nöjd och glad över helgen som i princip bara bestått utav hästar och ridning :-)
Dagen började med ett trimmpass på Sam. Vi fortsätter att jobba med dem relaterade avstånden, men idag på små hinder för att inte slita för mycket på hans ben. De gick bra, jag måste tänka på att snabbare börja ta tillbaka honom efter första hindret. Eftersom de tar 2 galoppsprång innan Sam har bestämt sig om han ska lyssna som Torbjörn sa ;-) Imorgon åker vi till Väset igen. De blir sista träningen denna veckan innan kommande tävlingshelg i Värnamo!
De blev ingen tävling i Vaggeryd utan Torbjörn åkte till Värnamo också, så de blev mycket smidigare för min del! Jag hoppade Nicke 90- och 100 cm. Felfria i 90 cm och en rivning i 100 cm, dock mycket bättre runda i 100 cm, rivning får faktiskt Nicke ta på sig, så jag är väldigt nöjd med vår debut tillsammans!
Hoppade också Golden, Torbjörns häst, 100- och 110 cm. En rivning i varje klass men är mycket nöjd över min ridning, särskilt i andra klassen. Hade en plan, visste vad jag skulle tänka på och fullföljde planen!
/Johanna