Lycklig :-)

Lycklig och tacksam är jag denna måndag :-) Tacksam för alla härliga hjälpsamma människor jag har runt mig som hjälper och stöttar mig på olika vis..... tacksam över denna fina häst jag har....
Att träning ger resultat, förutom all hjälp från min dressyrtränare Ingrid Marklund så tror jag att en stor del av helgens framgång har att göra med min mentala träning som jag nu har sysslat med ett tag. Jag har länge varit medveten om att den största delen av våra resultat sitter i huvudet. Men har inte tidigare tagit denna del av träningen på allvar.... Men nu har jag tagit tag i den biten också :-) Det är ju den stora skillnaden av att veta och att göra ;-)

Men till gårdagens tävling..... Först red jag LA:3 Thyra kändes super fin på framridningen. Hon blev lite spänd när vi kom in på banan, men slappnade av ganska fort. Så bara efter en kort stunds framridning kändes hon super.... bara det att tekniken krånglade så det dröjde innan jag fick start signal. Var tvungen att skritta henne en stund och när jag väl fick starta var hon inte riktigt lika fint med mig. Men jag lyckades att få det att gå bättre och bättre  istället för som det varit innan då hon har gått mer och mer emot. Lyckades med det mesta förutom att hon var för taggad för att skritta ;-)
Men en bra känsla och när jag fick min procent blev jag ännu gladare. Hela 69.571 % trots en tre och fyra på skritten. Detta blev en fin fin andra placering.
Sen var det dax för debuten i Medelsvår C:1, vilken vi gick in och satte hela programmet utan någon enda miss. En bra känsla men ännu bättre att veta att vi har så mycket mer att plocka fram. Vi fick 65.1 % vilket för mig är klart godkänt :-) för att få rida högre klasser måste man kvala upp och med mina procent klarade vi kval gränsen utan problem, så nu har vi bara ett kval kvar ;-)
Nästa dressyrtävling är på hemma plan den 22 okt. Då ska Ebba rida henne i LB och jag LA.