Lycka!

Vilken tävlings helg :-) 
På fredagen var jag och Ebba i Ljungby med Frasse och Thage. För det första måste jag berömma våra snälla hästar. Så smidiga att ha med sig även om vi bara var två stycken. I första klassen var dw fina båda två, ett litet nedslag var bara. I andra klassen så satte Ebba och Thage nollan i båda faserna vilket gav dem en vinst. Deras första vinst ihop :-)
Frasse  hoppade också bra, var mer fokuserad än han varit innan. Tyvärr lite "tung" i hovarna så han rullade av tre bommar. Grejen med Frasse är att när han river så fint så rättar han sig inte utan fortsätter vara i bommarna. River han lite mer kännbart så rättar han sig direkt. Men att känslan var på topp är viktigare än resultatet.

Screenshot_20210516-183739_Galleryjpg
På söndagen var jag och Gevalia i Borås och startade en klass LB:2. Jag fick hjälp av min tränare Ingrid på framridningen, vilket var så nyttigt. Programmet gick bra, inga stora missar men jag kunde gjort vissa moment bättre. Så nöjd med min insats var jag efteråt men trodde inte att det var någon chans till seger. Så när jag skulle kolla om klassen var färdig så jag kunde hämta mitt protokoll,  blev jag väldigt överraskad när det visade sig att jag vann klassen :-) Resultatet, som sagt inte det viktigaste men såklart väldigt roligt och peppande när man lyckas vinna.