Livet på topp!

I helgen när jag var ute på kvällen och nattfodrade kom jag på mig själv att galoppera ut till stallet, jag är nog inte bara lite arbetsskadad ;-) varför springa vanligt när man kan galoppera fram och även hinna med något galoppombyte på vägen....... Men det bästa av allt är när man kommer på sig själv att sjunga och dansa mellan stallen kl 21.30 en lördagskväll. För insåg då hur bra jag trivs med livet just nu. Det är mycket slit och allt är inte lika kul, men jag får syssla med det jag älskar :-)

Denna vecka introducerar vi de nya hästarna på lektioner, alltid lite nervöst med nya hästar innan man lär känna dem. 

Alla fyra gick lektion igår och skötte sig väldigt bra, Dora, Gysmo, Billy och Lennart. Min känsla säger mig att det kommer bli riktigt bra med alla. Får hoppas jag har rätt, men det kan bara framtiden utvisa. Det är alltid lite jobbigt när hästar måste bytas ut, men åldern gör sitt. Så nya måste in :-)