Lika som bär ;-)

Lilleman och hans extra mamma Wellie är i alla fall väldigt lika och det verkar funka bra mellan dem. 

Det blev ingen pay and ride för mig idag, får väl se om jag har bättre tur nästa gång..... ärligt så är jag inte så ledsen för det. Jag vet inte varför men jag har känt mer och mer att jag inte var så sugen på det. Tycker att ridningen gått sämre än sämst senaste veckan och det tror jag bara beror på mig för att jag inte riktigt accepterat att det bara är hon nu. Har svårt för att våga tro på att Gevalia och jag kommer få en framtid tillsammans och då ridit sämre och då fungerar naturligtvis hon sämre också. Vilket påverkar mig ännu mera att tro att det är fel på henne......
Men sen igår när jag fortfarande inte fått något svar från Värnamo och jag bestämde mig för att strunta i det så red jag ett pass. Red med Ebba och Ellen, inte så mycket tanke från min sida utan var bara där och red mer på känslan....... och vad fin hon kändes. Alltså denna fantastiska häst är så känslig för mina känslor, både helt underbart och lite skrämmande. Men om jag bara lyssnar till henne i framtiden så kan jag se till att inte fastna i negativ inställning :-)
Jag måste ju våga tro på att allt kommer gå bra...... hoppet måste man leva på och så blir man tvungen att hantera motgångar mellan topparna. Men det är topparna och drömmarna som gör resan värd att göra. På ett eller annat sätt kommer det bli bra............

gevaliajpg