Ledig helg :-)

I helgen har det varit smink, drinkar och storstad istället för stall och hästar. Grund planen var att gå på horseshow, tyvärr blev ju den som alla vet inställd. Men jag och mannen åkte till Göteborg ändå och hade en mysig helg.

Så skönt att kunna lämna allt och vara trygg i att Ebba med hjälp av alla gulliga stallkompisar sköter stället :)

Idag ska jag äntligen träna för Ingrid igen, det var ju ganska längesen sist. Ska bli intressant och se hur Gevalia är idag. Frågan är vilken nosgrimma ska jag ha? sporrar eller utan? Det blir att ta med båda tränsen och sporrarna så vi kan byta/ sätta på om det behövs. 

Vet inte hur jag ska lägga fram för Ingrid att jag ska tävla hoppning igen i helgen och för tillfället ingen dressyrtävling inplanerad ;-) Men ska planera in en dressyr tävling om allt känns bra på träningen.

Jag hoppade några språng i söndags och det kändes riktigt bra, att Gevalia hoppar bra är ju ingen nyhet....Men att JAG var väldigt följsam och i balans i sprången, det är inte lika vanligt ;-)

Jag lovade något i ett svagt ögonblick i slutet av förra veckan som gör mig väldigt nervös.......
Klubben ska ju för andra gången i historien ha med ett div 1 lag i hoppning och jag har lovat att vara med som reserv. Jag håller alla tummar och tår att alla ordinarie ryttare och hästar håller sig frisk ;-) Jag vet att både jag och min häst kan, men så är det den lilla saken som att våga som är den jobbiga delen för mig.