Lördagen den 9 / 3

Började med att släppa ut hästarna och ge dem frukost, som alla andra dagar ;-) Ebba gjorde ordning Frasse för tävling. Vi lastade upp honom och åkte först och plockade upp Oliver, sen tilll Väset och hämtade upp Johanna och Feynman, därefter drog vi iväg till Jönköping. 
Först ut på tävlingsbanan var Frasse som hoppade en runda på 110 cm. Johanna lostade runt honom på ännu en fin runda, han hoppar enkelt runt denna höjden. Ett litet nedslag för att han tittade lite mycket på det, men var gör det när det känns toppen hela rundan :-)
Johanna hoppade även två rundor på Feynman, 110 cm där dem rev ett par hinder men igenteligen en ganska bra runda. Sen debuterade dem 120 cm och det gick riktigt bra, bara en liten rivning men en riktigt bra känsla i ridningen.  Tävlingsdagen slut och dax att återvända hem igen.
Väl hemma så är det att ta hand om Frasse och hans utrustning. Nu började min mage ropa efter mat, så det fick bli att gå in och äta lite. Hästarna ville också ha lunch så ut igen och fixa det. 
Jag och Ebba tog tag i stallet med mockning och ridning. Jag red ett pass på Gevalia och hoppade lite, vilket gick bra. Måste bara fixa fler gål i hennes stigläder så jag kan korta dem lite till, annars tappar jag kontakten med dem när hon hoppar ordentligt ;-) Ebba började med att rida Billy och trav hoppade honom några språng.
En fika pause tog vi mellan hästarna, då vi blev bjudna på ramla av fika, så gott :-)
Därefter red hon Doris, den piggelina tjejen skötte sig bra. Glad över att få galoppera nu. Sockan var den sistanpå Ebbas lista och det lev ett bra pass på henne också :-)
Mocka och fixa klart inför kvällen och ta in hästarna, klara att gå in lagom till mellon ;-) god plankstek serverades till detta. Helt enkelt en härlig lördag från morgon till kväll, ja vädret kunde ju varit lite torrare förståss.....