Låååångfredag.......

En lång och händelserik dag är snart till ända. Hade visning av Crille på förmiddagen. Sen löshoppade vi Sockan och tog lite bilder på henne för att lägga ut annons på henne. Är det någon som söker en unghäst med mycket kapacitet så har ni en super fin här. 
Men det har också varit en tung dag.... den rara och snälla Oscar har fått vandra vidare till de evigt gröna ängarna. Han skadade sitt ben oturligt i hagen förra helgen och det gick tyvärr inte att rädda. Men nu slipper han lida mer...... mina tankar går till hans ägare.... vet hur fruktansvärt det är att mista sin älskade vän.

Jag kunde inte vara med på dressyrträningen på Thyra, för när jag skulle göra iordnig henne såg jag att hon hade en riktig fläskläpp på ena sidan. Veterinären som ändå var på plats i stallet tittade på henne. När vi tryckte lite på det så sprack det upp ett litet sår som varade lite. Inte så farligt men vi kan inte rida med bett en tid framöver. Få se hur det går att rida henne bettlöst ;-)

Ebba tränade först dressyr på Senjora, sen hoppade hon några språng på Ebba. Första gången någon annan en jag red Ebba här och det gick jättebra. Så roligt att se hästen från marken, galoppfattningarna satt riktigt bra idag.

Igår var det en tjej här och provred Graze, vilket gick så bra att hon vill köpa henne. Nu väntar en veterinärsbesiktning på henne nästa vecka för att få klartecken att flytta härifrån.  Men det borde inte vara några problem då hon aldrig har varit halt eller skadad innan. Men alltid nervöst innan det är gjort.
Så nätsa vecka blir extra spännande då det kan bli två affärer gjorda om allt går bra. 
Imorgon åker vi till Gislaved på ponnytävling med Crille.....