Kan inte förstå.......

Vill inte inse att det är sant..... men det har verkligen sjunkit in i helgen och jag mår så dåligt. Känner mig helt tom i hjärtat och att jag bär runt 100 kg på mina axlar. Skäms lite för hur jag känner då det "bara" gäller en häst, men mina känslor är som dem är.......
Låter kanske konstigt men jag vaknar verkligen med en känsla i kroppen som att jag precis har avslutat ett härligt ridpass tillsammans med Thyra MEN så kommer verkligheten och jag inser att jag ALDRIG mer kommer få uppleva denna känslan.
Min tränares ord ekar i huvudet "du kommer aldrig mer få en så här bra häst, hon är verkligen något utöver det vanliga" detta sa hon för längesen i positiv mening. Men nu känns det väldigt långt ifrån positivt.......

Jag vet att jag kommer kunna känna tacksamhet för allt vi gjort och upplevt tillsammans på dessa nästan 7 år med denna speciella men helt underbara häst..... men inte idag!